Medicin_435504a  Orvostudomány
Ez alatt a mai modern orvoslásra gondolok. Ami mint köztudott a biológiára épül és az oromdísz maga a hippokratészi eskü, amit felülír a társadalombiztosítás. Érdekes paradoxon nemde?
Egy terapeutikus tudomány ami soha nem is foglalkozott a lélekkel egy gyönyörű eszmére hivatkozva kereskedik a halállal, csoda ha fellázad a lélek?
„Ha egy rendszer működik semmi dolga ott a karbantartónak”¬¬− Masinkiller.
Ezzel szemben a keleti orvostudomány tisztában van a test regenerálódó képességeivel és ezekre alapoz. A Kínaiak addig jutottak, hogy gyógy készítmény nélkül képes gyógyítani. Csupán az energiák irányításával. Nem tesznek hozzá nem vesznek el belőle csupán megmondják merre a helyes. Vagyis újra hangolják (mint egy zongorát), hogy ismét harmóniába kerüljön. Igen jól láttad zongora mivel a harmónia alatt nem a lakberendezők által zölddel teletűzdelt betont és a jajde elefántokra gondolok amiknek nem mindegy merre áll az ormánya, hanem a zenében is ismeretes összhangra. Ahol is nem annyira a hangszerek mennyisége a számottevő (az csak a mélységét adja) hanem a kotta. Példa ha egy hangszert eltávolítasz az nem annyira feltűnő mintha „valaki melléüt” . Félre értés ne essék nincs baj a fengshui és egyébb lakberendezési irányzatokkal. addig amíg egészséges, nem akar mindenhova zöldet és szanaszét forgatott dolgokat. Tudni illik mindenki más zenét szeret így más környezetben érzi othonosan magát. Még olyan esetek is vannak, hogy valaki szereti a káoszt és a diszharmóniát mert ők másképp működnek.
Nos vissza a tárgyhoz. Az ember egészségesnek, szabadnak és boldognak születik. Mindent csak később veszít el.
– Aha, de biztos kap valamit cserébe az áldozataiért?
– Igen kap! Rákot! Ami a harmóniából kikerült sejtek szaporodása. Meg stresszt! Ami ezért van mert nem azt csinálod amit szeretsz.
– De miért nem azt csináljuk amit szeretünk?
– Pénzért! Mert ez jobban fizet! Így több pénzem lesz Jade elefántra. Kertészre aki meggyógyítja a beton közt megbetegedett növényeimet. Tudok félre tenni és gyűjteni a leendő rákkezelésemre.
Igen minden vissza kerül oda ahonnét jött. A pénz a pénzhez a az anyag az anyaghoz az energia az energiához.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük