A formák. Amiért az Isten(ek) könnyeznek

images
Tulajdon képpen miért is szeretük őket annyira. (sokan még jobban is mint ahogy azt gondolják).
Nos a válasz igazán egyszerű: valójában a forma az egyik (ha nem a legfontosabb) ok amiért leszületünk a földre.
gondoljunkcsak bele logikusan: ott lebeg a lelkünk az örökkévalóságban, a végtelen szabadságban mint valami felhő az égen gomolyogva, vagy éppen pici pötty szerűen.
Ugye milyen unalmas?
Na látod na ezért van a Forma.
Úgy is mondhatnám ezért öltünk testet, ezért testesülünk meg, ezért öltünk formát, ezért formáljuk a testünk és mindent ami körülveszi.
Nézz csak meg egy gyermeket, NINCS nagyobb öröme mint mikor először folmál át valamit. amikor teremt.Igen teremt akkor is amikor eltöri a szemüveged vagy a vázát. Ketté teremti ez egyészet majd azonnal megnézi hogy össze áll ismét. Persze hogy nem, de ekkor rádnéz és megkér hogy eggyesítsd. No ekkor derül ki Hogy a te tudásod nagyobb-e, vagy egyen ranguak vagytok, vagy még rosszabb.
Igen van rosszabb.
Ne lepödj meg! Ő legalább ketté tudta választani – veled ellentétben aki nem. Sőt a változásnak még nem hogy örülnél de még elengedni sem vagy hajlandó. Hanem azonnal megkapaszkodsz a múltban görcsösen – mert ami eltört az már a múlt. És ha a múltért születtél volna ide akkor emlékeznél honnan indúltál! Nem? De.
Nos nagy vonalakban ezért fontosak a formák. Villás Béla szerint a formát engedjük el a legnehezebben a halálunkkor.
Valójában a világosság csak azért létezik hogy látható egyen a forma. Hogy legalább a látványában örömét lelje a szellem világ.
Mert tudjátok meg az egyik ok amiért minden teremtmény irigykedik ránk halandókra az nem más mint a tapintás csak mi tudjuk élvezni a csodás formákat fény nélkül. Gondoljatok bele, vannak látas sérültek vannak hallás sérültek és még sok egyébb fogyatékosság, de nincs olyan fogyatékosság ami a lednagyobb szervünket blokkolná. És a tapintást nem csak akkor élvezzük ha mi fogunk meg valamit hanem akkor is ha minket tapintanak.
Tehát ne a multat sirassátok hanem élvezzétek a folyamatosan változó formákat a tapintást és az ölelést.
Ui: napi 15mp ölelés oldja a stresszt és jótékony hatással van a szívre.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.